Ahad, 7 September 2008

UTM SPACE OR OUM




arrrr..penin pale ni..nak futher study kat maner ni????nak sambung degree.dolu tamat diploma civil engineering.letih mikir..if sambung kat


UTM

Degree Of Civil Engineering

yuran RM2000.+++..perbelanjaan my husband tanggung.(dengan syarat kene habis stady).taknak da pinjam..maser diploma da pinjam PTPTipuuuuu..huhuuuu..tak habih lagi bayor ni....

Kelas every week...sian damiea kurang maser ngan umminyer ni

kelas mmg ader kat kuantan..tapi if tak cukup 20 org still wat kat jln semarak..adusss letih tu nak kesaner setiap minggu...

tapi bidang aku ni..if nak naik pangkat jadi boSSS..huhu (cita2 ni)..bidang ni paling bagus

mmg aku teringin sngt nak belajar kat UTM..kuikui..dulu apply tak dapat..cozz SPM tak DABOOM...huhu..dolu malas belajar..da tuo baru ader keinginan tu...huuuu..takper belum terlambat..sekarang maser sesuai..da tamat stady terus nak anak lagi..huuuu....


OUM..
EDUCATION OF CIVIL ENGINEERING

kelas kompem kat kuantan kelas

cos education civil enginering..(ader gak citer-citer nak jadi lecturer ni)..huhuuuuu

(nanti sambung semuler..ader kijer....to be continued)
hari ni (9.08.2008) sambong memblogging lagi..hhuuhuuu...
pusat OUM ni dekat benor ngan rumah aku,
care belajar tak tau senang ke tak..menurut kawan aku yang stadi kat situ kelas sebulan 2 kali jus ari sabtu sahaja..pastu asignm. satu subjek just 1 utk 1 semester..(yer ker????) seme nota-nota leh tengok kat library OUM secara online..
secara keseluruhan aku da wat keputusan nak gi OUM..aku wat kputusan tu banyak merujuk kepada damiea..aku still lagi BF damiea..kalo leh biala la cukup 2 tahun..aku nak damiea membesar depan mater aku..biala die rapat ngan aku..tak sanggup rasernyer nak tinggal damiea tiap-tiap minggu..rindu woooo..rindu nak menenenkan damiea..walopon sekarang ni damiea da semakin laju bergerak kesaner kemari,kalo dukong pon takmo duk diam2 da..lenguh ummi.kadang2 ader gak rasser mcm nak hangin..tapi sabar.kene layan gak..pujuk hati..damiea masih kecik tak tau aper2..kene banyak sabor woooo...takleh berkasao ngan dier..ummi layan damiea sehabis lembot..huhuhu..okey hari ni sayer da nak gi daftar kat OUM...sahabat2 aku yang membace blog ni doakan kejayaan aku.....huuuuuuu..aku da nak belajar...kuatkan la hati da jiweky ya ALLAH agar aku dapat mengharungi hari2 ku dengan bersemangat dan jayanyer...okeyla tuuu

6 ulasan:

ariffda berkata...

cuba la, mana tau rezeki anak lgpun hubby dah setuju...leh jadi bos..hehehe, PTPTipuuu tu, mmg saya dah serik...penat nak habiskan utang

SaDi berkata...

Good Luck and All the Best!!!!!

Nina berkata...

ariffda-tu ar kene gak stadi ni
sadi-time kasis for ur support

a NuTty StuDent berkata...

salam perkenalan and ramadhan..

bagi saya better sambung kat UTM cos ia dah established..bukan nak kata OUM tak..tapi UTM lebih ok dalam bab-bab enginerringni..trylah apply PTPTN..insyaallah boleh...

god'sleastcreation berkata...

sambung blaja ehh?eh...bagus...bagus tuh...xsalah bcite2 nak jadi boss..keadaan ekonomi skang pn memang mcm sume org kena jadi boss je haha..
mmg syg nak tinggalkan baby..pk elok2 eh..smayang istikharah..yg penting..restu hubby..

gud lak!!

Nina berkata...

a nutty student-itula mmg bagus sambung utm, arrgggh..tak tau lagi..nak kene semayang istikarah ni..aper pon thanks for suggestion..

god'slestcretion-thanks huda..kene banyak pikir lagi ni...