Selasa, 24 Mac 2009

Entry wat babah sayang

babah sayang...
ummi dan damiea damiea sebagai senjata untuk pujuk babah..hahahah..amat-amat memerlukan ini utk menyimpan baju2 damiea.selagi tak dapat ummi tak dapat tido ngan lena la...hati trgedik2 nak menyervay bende alah ni..da servay 2 kedai tapi tak menepati citarasa umm la babah..ummi nak color putih..belum jumpa lagi kat area kuantan ni..sangat suka putih..mane nak cari ni..kene banyak survey lagi ni..pendapat encik suamiku mohammad mansor belum di tanye lagi..entah kasik atau tidak dibelinyer..untuk2 leh kasi budget sikit..hehehhe..bolehkan pa..sian kat baju damiea pa...da lamer sangat letak dalam bakul je..kene gak cr almari tu pa..nanti atas almari tu leh kite letak segale benda alah yang menyendatkan umah bilik tengah tu..selese skt bilik tengah tu..heheheh..boleh yer pa..mintak ampun pa..ummi banyak sangat agenda dalam kepale ni..kikiki..tapi ummi nak jugak almari kaler putih tu....boleh yer pa...


ini agak cantik..tapi mcm kecik..nak yang besar sikit..leh tumpang gantung baju ummi dan babah yang da siap bergosok kat dalam almari ni..heheh..


berkenan hbs dengan yang ini..sukernyerlaa...sangat menepati citarasa..besarnyer sedang2 comel ajer..simple sahaje..maner nak cari bentuk ini..


ini pon cantik jugak..tak dapat yang atas yang ini pon okey jugakkan

takpon pa kalo tak dapat almari warne putih tu pa bagi ini je la..ok tak..
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-


cincin emas putih bertahta permate berlian..kakakaka.idaman hati ni...terus bengkek ajer pa..heheh


ni la mokcik yang banyak kerenah..yan wat pa pening pale..heheheheh..takpe kan pa???kuikuikui
harus tepek gambo puteri kesayangan hambe ni..gambar diambil maser hari minggu..bawak damiea and adik2ku berjalan2..

damiea dan mok su ummi..moksu ummi sangat hitam letung..suker main panas..umah ma& abah skrg ngah dalam proses 'renovation'..so ma kater duk 'tanoh' lagi sedap dr duk dalam umah yang sempit dan panas itu..moksu ummi pon duk 'tanoh' ralit main basikal.itu pasal suda gayer 'org asli'..ehhehhehe


damiea dan umm..see muker ummi tembam gile..tapi itu rasernyer kamere tak molekla..yer wat muke ummi tembam..hahhaah..takmauu akui hakikat tu..





damiea yang riang gumbira dapat jalan2 ngan ummi.dapat belon sebijik lagila die suker..

maklang damiea yang sanagt rajin melayan damiea dan moksu ummi




yang benar dan sebenar benarnye

8 ulasan:

♥ LeeN ♥ berkata...

oooohhooo mitok lemari pulokk..

babahnye damiea, wi laaaa..

hihihi. putih mmg cun. setujuk!!

MeL berkata...

wah..comel2 sungguh wardrobe2 itu. putih suci gtu ;p damiea pn comel. mama damiea pun comel jgk ;)

lia berkata...

ini mmg entry yg jujur sejujur2nya ha3...

aku hint encik suami nk laptop tp kena bolayan.. huhuhu...

ARIFFDA berkata...

nina...seksi anak ko..hehehe..byk nye ko nyer request, aku nak join leh tak???

Nina berkata...

leen-pa weh...leen pon tlg pujuk pa..wi la pa....kakaka
mel-mekasih mel
lia-hahahha..aku nak bagitau secara brdepan aku tak berani..melalui blog ni ok skt..kakakka
bada-mehla join aku..kiki

god'sleastcreation berkata...

comey ngak gelang iyyerr..

Tanpa Nama berkata...

Abah Damia - bakpe nak almari damia nya pulok? almari besor gajoh kt bilik tengoh 2 nak letok mana...? tamboh sempit la kalo ada almari lain. huhuhu. Pakai aje la mana yg ada dulu (Ayat org sengkek)

Tanpa Nama berkata...

maklang damia::
ahakkss.... aku nok suke...nok suke sangat3..gobok hk besor bilik damia tuh,sumbak umoh tok la..ade ruang agi kat bilik air ehh...
pahtu damia bulih beli ah gobok putih hok baru..hehehe..